Na dnes sme boli dohodnutý s Milošom že pôjdeme polietať na Lysicu. Ten sa nakoniec zľakol zimy a tak nastal plán „B“. S dráčikom sme sa dohodli, že pôjdeme na Liptov. Osud však chcel inak a tak som sa na 24km vzdialený kopec Lysica dostal cez Rajeckú dolinu po 168 najazdených kilometroch.
Na svahu už lietali Milan Ďuriš a Luděk Navarčík. Ja som dorazil pár minút pred Dráčikom asi o 13tej. Teplota nič moc 7°C (ako vravia bajkeri nie je zima iba si zle oblečený), vysoká oblačnosť, vietor v priemere 5m/s, ktorý po 16tej hodine začal slabnúť k trom metrom, ale lietať sa dalo, ja som letel posledný let so záťažou 800g.
Dnes som opäť prevetral Shorta a Pitbulla, Dráčik Extrema, Milan Eldorado a Luděk Rotmilana. Luděk tradične do všetkého kecal čím zhoršoval náš letový prejav  :mrgreen:  Zalietali sme si veľmi dobre a po lietaní sme zakončili letovú nedeľu u Žákovica. Kuchár tento krát stejčíky „prepiekol“. Učí sa ako my.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2018/03/DSC_96621-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2018/03/DSC_96621-170x113.jpgLacoF3FNajnovšieNaše "klubové" akcie...Na dnes sme boli dohodnutý s Milošom že pôjdeme polietať na Lysicu. Ten sa nakoniec zľakol zimy a tak nastal plán 'B'. S dráčikom sme sa dohodli, že pôjdeme na Liptov. Osud však chcel inak a tak som sa na 24km vzdialený kopec Lysica dostal cez Rajeckú dolinu po 168...Svahové lietanie