Keďže dieľne už mám po krk, potreboval som trošku relaxu.
Počasie v celku pekné, teplota 14°C, jasno len ten vetrík mohol byť silnejší. Podmienky boli jasné a tak som zo sebou zobral špeciál na tieto podmienky Lion. Tentokrát bol za lietanie aj Náčelník s Pelikánom, Macovi som priviezol ďalší špeciál Ízyglajder, Stano po chvíľke prehovárania zobral ASH 26 a Dráčik prišiel so Spiritom.

Ofroudom sme sa dostali až pod vrchol kopca pri rybníku. Potom namáhavá túra asi sto metrov na vrchol… Rýchle poskladanie modelov a hor sa do vzduchu. Pohodové lietanie kazil občasný závan vetríka a sem tam nejaká termická bublinka. Súťaž o najvyšší let vyhral Náčelník. Treba však podotknúť, že nie so svojim Pelikánom, ale s požičaným brusom :lol: od Multiplexu. Stano už tradične neuveriteľne držal vo vzduchu ASH a ja so svojim Lionom som chvíľami tiež čo to poškytal. Mac mal najlepšie odhody a Dráčik zase najlepšie motorové časy.

Krásne modelárske popoludnie sme ukončili v miestnej kolibe. Nakoniec sa nám Náčelník pochválil novými nosníkmi na jeho 6m Orlíka a pani domáca zaplnila stôl dobrotami s ktorých som polovicu zlikvidoval ja. :D

 

Tí, ktorým sa nechcelo na vysokohorskú túru, zostali poletovať na Trenčianskom letisku. Bezo prevetral Varianta, Mirec Katanu, Roman prišiel konečne na to, že ho vetrone nebavia a Habichta asi zavesí nad krb…. Konečne môže začať trénovať naplno 3D akrobaciu.

 

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2014/09/IMAG2103_2-640x376.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2014/09/IMAG2103_2-300x300.jpgLacoNaše "klubové" akcie...Keďže dieľne už mám po krk, potreboval som trošku relaxu. Počasie v celku pekné, teplota 14°C, jasno len ten vetrík mohol byť silnejší. Podmienky boli jasné a tak som zo sebou zobral špeciál na tieto podmienky Lion. Tentokrát bol za lietanie aj Náčelník s Pelikánom, Macovi som priviezol ďalší špeciál...Svahové lietanie