Kolega z klubu porybný Jury mal „pred nedávnom“ rozlúčku s detstvom. Dosiahol tridsiatku do kedy ako je známe chlap nemá rozum, a po nej ho stráca. Porybný sa nám už od minulého leta vyhrážal, že načrie do svojho rybníka a urobí pstruhovú párty. Aj keď v pokročilejšom veku, dožil som sa.
Akcia sa mala konať už dávnejšie, ale paščekári sa nevedeli dohodnúť na termíne, lebo raz nemal jeden „kredity“ potom zas iný… , medzitým boli dajaké verejné modelárske akcie a tak Jury rozhodol, že párty bude v minulú sobotu. Počasie vyšlo učebnicové a ako na každej poriadnej chatovačke aj tento krát sa lietalo na lúke nad chatou. Kosenia sa ujali Jury a Roman. Dráčikovci sa sami určili za upratovaciu čatu a vyluksovali chatu za čo im ďakujem. Mirec si tiež priviezol potomka a bolo o zábavu postarané. Šimon sa zoznámil so žihľavou pri jazdení s nákladiakom. Dohodli sme sa kvôli nemu, že obmedzíme používanie vulgarizmov čo sa nám vcelku aj darilo. Použili sme ich asi o 2% menej ako normálne :lol: Juri na sobotný obed pripravil pre každého účastníka zájazdu jedného pstruha v alobale so zemiakmi a slaninou, ktoré piekol v pahrebe na ohnisku. Výborný obed sme si doplnili destilátmi ze zahradičky, výborným červeným vínom z itálie, či pivkom.
Po výdatnom obede sa lietalo do zblbnutia či straty modelu. Súťaž o najdlhšie visenie vyhral hostiteľ Jury, síce vo výške 20m, ale pekne stabilne. Blast mu visí na borovici ešte dnes  :mrgreen:
Na večeru sme mali niečo od zeleniny. Marinované grilované mäso s rúčkou a krídelká. Mňam. Unavení s celodenného poletovanie sme zaľahli ešte pred polnocou.
Po sladkých nedeľných raňajkách od pani dráčikovej sa prudko zdvihla teplota, ale napriek tomu sa našli blázni čo šli lietať. Akcia bola slávnostne ukončená upratovaním a domov sme sa rozišli po trinástej v nedeľu.

Toš opäť pjekná štace a kto „nebol“ napriek pozvaniu, môže banovať  :D Už sa teším až porybný rozšíri chov.

Ešte viac fotiek TU: Laco,

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2016/08/IMG-20160730-WA0035-640x359.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2016/08/IMG-20160730-WA0035-200x113.jpgLacoNaše "klubové" akcie...Kolega z klubu porybný Jury mal 'pred nedávnom' rozlúčku s detstvom. Dosiahol tridsiatku do kedy ako je známe chlap nemá rozum, a po nej ho stráca. Porybný sa nám už od minulého leta vyhrážal, že načrie do svojho rybníka a urobí pstruhovú párty. Aj keď v pokročilejšom veku, dožil...Svahové lietanie