Predpoveď na dnes vyzerala dobre už včera a tak som vyhlásil cez WhatsApp hromadný útok na Lysicu. Dráčik má ospravedlnenku a celý vytešený sedel dnes v práci, Mirec zbabelo ušiel pred nástrahami vetra k svokre (nechápem čo tam robí každý víkend…), Miloš Hudcovič tiež dnes lebedil v práci a tak som na útok zostal iba ja s Milošom Kromholcom. Bajkistom som ani nepísal, je to márne. Našťastie mali nutkanie na posvahovanie aj mládenci z Nitry Marian Bene a Milan Ďuriš, ktorý otestoval svoj nový ofroud. Ja som na kopec došiel krátko po jedenástej, zbytok cca pol hodinku po mne.
Teplota oproti minulému víkendu bola v celku priaznivá okolo 10°C, ale prsteky pri páčkovaní pocitovo mrzli. Vietor fúkal najskôr mierne juhovýchodný cca 5-6m/s a neskôr južný s občasnými výkyvmi od 3-6m/s a pri konci lietania silnel. Obloha bola zamračená a kde tu na pár minút presakovali slnečné lúče. Napriek zamračenej oblohe sa dalo krásne potrénovať. Milan mal málo adrenalínu a tak si bol dolu vyskúšať jeho za-kríčkové DS lietanie. Pri pohľade zhora to chvíľami šlo, ale väčšinou to bol boj s rotorom. Z kopca som ušiel o trištvrte na tri ako prvý, lebo pred cestou do Rajca som ešte musel urobiť jednu cenovú ponuku.

Ta šumne bulo…

 


Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2016/11/DSC_4857-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2016/11/DSC_4857-170x113.jpgLacoNaše "klubové" akcie...Predpoveď na dnes vyzerala dobre už včera a tak som vyhlásil cez WhatsApp hromadný útok na Lysicu. Dráčik má ospravedlnenku a celý vytešený sedel dnes v práci, Mirec zbabelo ušiel pred nástrahami vetra k svokre (nechápem čo tam robí každý víkend...), Miloš Hudcovič tiež dnes lebedil v práci a...Svahové lietanie