Z doposiaľ nezistených pohnútok urobil Fero dnešnú druhú súťaž Záhoráckeho seriálu na Bezovci. Predpoveď síce bola sľubná, ale Bezovec vie byť nevyspytateľný. A tak aj bolo. Ráno podmienky dobré sa postupne zhoršovali a opäť úradovali mračná a termika. Súťaže sa zúčastnilo 12 statočných.
Ja som pokračoval v mizérii a aj keď som tento krát neskončil posledný, mal som namále. Skončil som deviaty, keď som hneď v druhom kole zapísal nulu po dvojnásobnom seknutí tej istej bázy. Potom mi ďalšie škrtacie lety vyrobili lovci bublín… So štyrmi škrtacími letmi z deviatich kôl sa voda mútiť nedá.
Smoliar bol Jaro Šimo keď po pilotnej chybe trafil lano a stožiar lanovky a po troch dňoch od záletu opraveného Wasabi toto musí opäť k lekárovi. Akáciu na strom zavesil Ľubo Nagy, Dráčik pri pristávaní zlomil trup a Hannes pár krát pokrstil svoj model. To by bol výpočet z čiernej kroniky a teraz veselšia časť. Súťaž vyhral Fero Ruisl, druhý skončil Zdeno Matejka a tretí Vlado Šimo.

Celkové výsledky na F3X:

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200712_163728-481x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2020/07/IMG_20200712_163728-151x113.jpgLacoF3FNajnovšieZ doposiaľ nezistených pohnútok urobil Fero dnešnú druhú súťaž Záhoráckeho seriálu na Bezovci. Predpoveď síce bola sľubná, ale Bezovec vie byť nevyspytateľný. A tak aj bolo. Ráno podmienky dobré sa postupne zhoršovali a opäť úradovali mračná a termika. Súťaže sa zúčastnilo 12 statočných.Ja som pokračoval v mizérii a aj...Svahové lietanie