Čo urobí nadržaný a slobodný chlap keď to na neho príde? Správne, naloží si model a ide si zalietať. Keď musíš, tak musíš.
Teplota -1°C, vietor premenlivý 4-6m/s mierne sprava. Dnes opäť sám, jeden lyžoval v Demänovskej, druhý na Orave, tretí sa premoroval so svokrou a paščekári majú svoj teplotný limit +6°C takže my vysvetlili, že 0 sa už nedá podliezť. Tak hnili doma v Prešporku. Na kopec som dorazil na poludnie, krásne slnečno, krásne veterno. Pocitová teplota na slnku a vetre +5. Proste paráda. Dnes kopec asi prvý krát slušne nosil dlhodobo a až pri strihaní videa som zistil, že druhý let trval takmer 21 minút. To sa mi pri lietaní ani nezdalo a asi ma to muselo baviť, lebo inak lietavam do 10 minút.
Cestou na kopanice som si zapol časozber (time lapse) a bohužial to zostalo zapnuté aj pri prvom lete a zistil som to v teple v aute pri kontrole videa. Potom už to bolo stále OK. Lietanie bolo parádne kupodivu ani pršteky neomŕzali, občasné závany sprava bolo treba prežiť a potom to šlo. Dúfam, že keď bude takáto predpoveď na budúce, tak už niekoho zlomím.
Konec hlášení.

 

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2021/12/IMG_20211212_125048-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2021/12/IMG_20211212_125048-200x113.jpgLacoNajnovšieČo urobí nadržaný a slobodný chlap keď to na neho príde? Správne, naloží si model a ide si zalietať. Keď musíš, tak musíš. Teplota -1°C, vietor premenlivý 4-6m/s mierne sprava. Dnes opäť sám, jeden lyžoval v Demänovskej, druhý na Orave, tretí sa premoroval so svokrou a paščekári majú svoj...Svahové lietanie