Tak som si opäť raz schuti zakrúžil.
Predchádzala tomu ale hektická príprava Nieuporta 11 v piatok. Musel som vymeniť komplet všetky laná na podvozku, krídlach i riadení.
O siedmej ráno som vyrazil smer Choteboř (vzdialená 250km) naložený Kamilovým Fokkerom DVIII po rekonštrukcii a mojim Nieuportom 11. Staré Berlingo (nové bolo v servise) bolo preplnené krídlami… Po opätovnom vychunaní si českej D1 som okolo jedenástej dorazil na miesto činu.
Dúfal som že budem mať pár minút na zálet Nieuporta, ale nezadarilo sa. Zálet prebehol až počas vystúpenia. Aj keď som počítal so všetkými variantami (riadený pád do bezpečia) všetko prebehlo v poriadku a celé vystúpenie som odlietal bez toho aby si niekto všimol, že to bol re-zálet.
Vystúpenie v počte 11 strojov až na jednu totálku bolo vydarené.
So skupinou som pobudol na letisku ešte 2-3 hodinky a vyrazil som na cestu domov.

Opäť to bola „pěkná štace“

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2013/11/03.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2013/11/03-300x300.jpgLacoWWI - akcieTak som si opäť raz schuti zakrúžil. Predchádzala tomu ale hektická príprava Nieuporta 11 v piatok. Musel som vymeniť komplet všetky laná na podvozku, krídlach i riadení. O siedmej ráno som vyrazil smer Choteboř (vzdialená 250km) naložený Kamilovým Fokkerom DVIII po rekonštrukcii a mojim Nieuportom 11. Staré Berlingo (nové bolo v...Svahové lietanie