PeterTN sa opäť rozhodol, že si niečo postaví z rozsypu. Tento krát padol výber na elektromodel od JKmodels.cz  Autorom cirkulárky je Jiří Šmíd. Už keď som to pred pár rokmi videl na fóre tak som mal chuť si ju kúpiť, ale nakoplo ma až to keď si ju teraz objednával Peter. Obe cirkulárky prišli zabalené každá zvlášť v jednom balíku a tak sme ušetrili pár centov na poštovnom. Cena aj s poštovným vyšla na cca 80€ za kus.
Môj kus bol postavený za pomoci Romana – hrubá stavba a Petra – dokončovacie práce, lebo ja momentálne staviam jánošíka a na „veci svetské“ nemám čas :mrgreen: . Ja som si iba dorobil elektroinštaláciu.

Cirkulárka je perfektne predpracovaná, vyrobená na cnc fréze a tak všetko dobre pasuje. Stavba je pomerne jednoduchá. Dôkazom toho je to, že to zvládli postaviť Roman s Petrom  :lol: . Všetko potrebné je v obrázkovom návode aj keď v ňom boli dajaké nezrovnalosti dané asi tým, že fotka bola zo staršej vývojovej rady.

Prvé testy prebehli u mňa na smrekovej lište 10/16 a na leteckom durale hrúbky 5mm. Výsledok a presnosť rezu bol pre mňa príjemným prekvapením. Vrelo odporúčam každému modelárovi ktorému takýto kus nábytku chýba v dielni.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2014/12/DSC_0083-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2014/12/DSC_0083-300x300.jpgLacoNajnovšiePeterTN sa opäť rozhodol, že si niečo postaví z rozsypu. Tento krát padol výber na elektromodel od JKmodels.cz  Autorom cirkulárky je Jiří Šmíd. Už keď som to pred pár rokmi videl na fóre tak som mal chuť si ju kúpiť, ale nakoplo ma až to keď si ju teraz objednával...Svahové lietanie