Tento krát som to poňal ako otočkovú akciu, keďže sme mali iba jedno vystúpenie v sobotu. Barbari tam bojovali už od piatka.
Pred vystúpením a prípravou pyra som si stihol preliezť stojánku a popozerať kerozínové lietadielká o ktoré na akcii šlo… Boli tam turbíny s ťahom od 2 do 45kg. Od poslednej kerozínovej akcie čo som absolvoval sa dosť zlepšila pilotáž a vo väčšine prípadov sa dalo na to pozerať…
To však sa nedá povedať o našom vystúpení. Dorazilo nás 9. Ja, Milan, Miro, Ozzy, Michal Němec, Barbar, Lukáš, Adam a jeho veličenstvo Kamil.

Na štart sa nás postavilo 9, ale do luftu sa dostalo iba 6 lietadiel. Mne opäť povolil unášač na 3W a budem musieť kúpiť nový, Adamovi sa povolil motor, Lukáš nezvládol štart proti vetru a postavil to na guľu a prišiel o vrtuľu… Počas letu to všetko prebiehalo hladko až pokiaľ neprišlo na pristávanie. Barbar nepodrovnal a zroloval podvozok a vytrhol motor. Ešte horšie dopadol Mirov Staaken, keď mu vysadil ľavý motor a miesto potlačenia a nabratia rýchlosti ťahal…… Staaken skončil v kukurici. Znechutený som sa po vystúpení pobalil, s väčšinou sa ani nerozlúčil a šiel som domov.
Včera to nebola „pjekná štace“…

 


Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2017/07/DSC_7132-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2017/07/DSC_7132-170x113.jpgLacoWWI - akcieTento krát som to poňal ako otočkovú akciu, keďže sme mali iba jedno vystúpenie v sobotu. Barbari tam bojovali už od piatka. Pred vystúpením a prípravou pyra som si stihol preliezť stojánku a popozerať kerozínové lietadielká o ktoré na akcii šlo... Boli tam turbíny s ťahom od 2 do 45kg....Svahové lietanie