Zabili sme prasa. A tak mu treba, nič iné si ani nezaslúžilo… Teda my nie, ale modelári od Žiliny a vlastne ani oni nie, ale gulášik z diviaka a koleno a výpečky pripravili všetká česť, excelentne.
Akciu na rýchlo zorganizoval Bohuš s Lacom niekedy v utorok a telefonicky som prisľúbil účasť. Pôvodne mala byť v nedeľu, ale kvôli počasiu to preložili na piatkové popoludnie. Počasie bolo naozaj „babie“. Ja som na letisko došiel bez modelu, ale miestni mládenci poletovadlá mali všakovaké. Pri kotlíku kde sa varil guláš sa debatovalo a bola dobrá nálada. Ku gulášu sa dali nafasovať aj čili papričky od silne pálivých až po extrémne pálivé. To potom s odvážlivcami nebolo niekoľko minút do reči. Odvahu museli zapíjať.
So zapadajúcim slnkom sa znižovala aj vonkajšia teplota a tak sme sa za súmraku pobrali domov. Všetci čo neboli pozvaní a neprišli môžu banovať. :lol:
Príjemné zakončenie pracovného týždňa. Ďakujem.



Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2017/10/DSC_9486-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2017/10/DSC_9486-170x113.jpgLacoAkcie, súťažeNajnovšieZabili sme prasa. A tak mu treba, nič iné si ani nezaslúžilo... Teda my nie, ale modelári od Žiliny a vlastne ani oni nie, ale gulášik z diviaka a koleno a výpečky pripravili všetká česť, excelentne. Akciu na rýchlo zorganizoval Bohuš s Lacom niekedy v utorok a telefonicky som prisľúbil...Svahové lietanie