Tradičné Polietanie pri guláši sa tento rok uskutočnilo na rýchlo a tento  krát pri pečenom prasiatku. Taká celkom príjemná zmena.

O termíne ma informoval Brčo telefonicky vo štvrtok a celkom nám to prišlo vhod. V pláne sme mali svahové lietanie na Krížnej, ale počasie je už dlhodobo nanič a ani tento víkend predpoveď nebola dobrá. Prehánky a bezvetrie.
Predpoveď nebola super ani pre Partizánske, ale nakoniec bolo ideálne počasie na lietanie všetkých druhov poletúch. Aj termička sa našla. Za Bačabúk klub sa akcie zúčastnili Mirec (Habicht, Corsair), Bezo (Doppelraab), Roman (Habicht, Blast), Miloš (Pegasus) a moja maličkosť (Čihák Rapid III, Sperber Junior). Ako pozorovatelia boli Palo a Juri. Prišiel aj náš bývalý kamarát Mac so svojim Krill Jakom 55.
Pôvodne som mal v pláne vlekať, ale motor na Čiháku pri prvom sólo lete začal opäť štrajkovať a tak som sa pridal k tým čo boli vlekaný. Mirec zalietal svojho malého Habichta, Bezo vytáčal termičku a bol spokojný so svojim Doppelraabom, Romanko ukázal ako vie prefrčať jeho veľký Habicht a napriek jeho obavám predviedol aj pristátie na jedničku. Mne sa podarilo v každom lete vytočiť nejaký ten stupáčik a taktiež som bol spokojný. Mac si vyslúžil potlesk za jeho akrobaciu v dvoch letoch… Celkovo bolo na akcii veľa krásnych modelov a účasť bola taká, že to pravdepodobne nečakali ani Brčo s Béďom ako hlavný usporiadatelia. Vďaka patrí ale všetkým Partizánom ktorý sa podielali na organizácii a pečení.

Z prasiatka sa nám síce ušli len zbytky, ale aj tak to stačilo na zasýtenie. Bolo výborne prepečené. Chrumkavú kožu ja môžem…. Z vydarenej akcie sme sa zberali po sedemnástej, lebo bola v pláne ešte „debata“ u mňa na chate. Mircovi sa narodila dcéra a Juri sa ide ženiť. Takže bolo o čom rozprávať. Výnimočne som zalomil ako prvý, dokonca dlhšie vydržal aj Romanko.

O toto hlavne šlo...

Ďalšie fotogalérie:

Béďo,

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2014/09/foto40610-640x346.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2014/09/foto40610-300x300.jpgLacoNaše "klubové" akcie...Tradičné Polietanie pri guláši sa tento rok uskutočnilo na rýchlo a tento  krát pri pečenom prasiatku. Taká celkom príjemná zmena. O termíne ma informoval Brčo telefonicky vo štvrtok a celkom nám to prišlo vhod. V pláne sme mali svahové lietanie na Krížnej, ale počasie je už dlhodobo nanič a ani...Svahové lietanie