Tento rok som stihol aj aerovleky v Holešove kam som prišiel so Znojma – Hatí kde som odlietal vystúpenie s WWI cirkusom.
Do Holešova som priviezol Musgera 12, ktorý tam pred rokmi neslávne pristál na vale a po oprave dozrieval dva roky. Prvý trimovaco zalietavací let prebehol úspešne a tak som v priebehu popoludnia dal zopár skokov. Na akcii bolo k videniu zopár nových modelov. Za zmienku stoja Šohaj Jana Procházku, Anděl Rogera Svatoňa  a Zlín X Mirka Buryana. Vetrone boli zastúpené v celom spektre, od dreveníc až po moderné biele vetrone. Slovákov na akcii zastupoval Jano Procházka, Mac a Ja. Ako divák Ludvík xxx. Počasie bolo až pekelné a tak prišli vhod nové stanové prístrešky. Ešte by to chcelo stánok so zmrzlinou a pípou  :lol:

Ďalšie fotky tu: Laco, Roger,

 

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2016/07/DSC_2073-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2016/07/DSC_2073-170x113.jpgLaco2016 - vetroneTento rok som stihol aj aerovleky v Holešove kam som prišiel so Znojma - Hatí kde som odlietal vystúpenie s WWI cirkusom. Do Holešova som priviezol Musgera 12, ktorý tam pred rokmi neslávne pristál na vale a po oprave dozrieval dva roky. Prvý trimovaco zalietavací let prebehol úspešne a tak...Svahové lietanie