Luděk ma opäť lanáril porušiť pracovnú disciplínu lietaním v pracovnom týždni. Pripomenul som mu, že aj keď nie som najmladší, tak do dôchodku mám ešte ďaleko.
V útorok bola ideálna predpoveď a tak sa bratislavský dôchodca vybral trénovať. Na kopec dorazil už o jedenástej. Chcel zalietať najnovšieho Ordena, bo Pálenica sa blíži a zálet na súťaži nie je to pravé orechové. Mal tam Ordenov dvoch a trénoval tak pilno, že musel dobíjať prijímačovky.
Mne to v práci nedalo a keďže sme skončili o niečo skôr tak som po 16tej vyrazil za ním. Predtým som mu zavolal aby ma ešte počkal. Na kopci som bol o sedemnástej.
Fúkalo na parádu a tak som rýchlo poskladal Redbulla (Pitbull 2 som nemal nabitý), naložil na 3720g a šup ho do luftu. Polietali sme až do zotmenia. Ostrý ani tento krát nesklamal. Fúkalo takmer kolmo na kopec a tak sa dalo dobre polietať. Dôchodca ma síce nepochválil, ale zato furt kritizoval, ale ja som bol s tréningom spokojný.

Rýchla a pjekná štace.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2019/03/IMG_20190326_174310-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2019/03/IMG_20190326_174310-200x113.jpgLacoF3FNajnovšieLuděk ma opäť lanáril porušiť pracovnú disciplínu lietaním v pracovnom týždni. Pripomenul som mu, že aj keď nie som najmladší, tak do dôchodku mám ešte ďaleko. V útorok bola ideálna predpoveď a tak sa bratislavský dôchodca vybral trénovať. Na kopec dorazil už o jedenástej. Chcel zalietať najnovšieho Ordena, bo Pálenica...Svahové lietanie