Dnes sa uskutočnila ďalšia seriálová súťaž a to v poradí už štvrtá (s číslom #3) na severnom kopci na Bezovci. Podmienky boli ešte lepšie ako v predpovedi. Vietor fúkal stabilne okolo 9m/s s nárazmi od 6 do 12m/s. Takmer žiadne turbulencie a o kvalite vzduchu napovedajú aj dosiahnuté časy všetkých účastníkov. Ako to už v lete chodí niekto mal teplejší, niekto chladnejší vzduch, ale neboli žiadne úlety typu jeden 30s ostatní 50s… Tí čo mali natrénované využili každú príležitosť a medzi prvými tromi sa rozhodovalo až do samotného záveru aké bude vlastne poradie.
Boli aj smoliari čo svojimi modelmi predčasne ovešali vianočné stromčeky, ale taká je kategória F3F. Chyby sa neodpúšťajú a tak je práca na letné večery. )
Súťaž sa začala asi o hodinu neskôr, lebo som mal problémy s výpočtovou technikou, ktorá bude musieť prejsť rýchlou rekonštrukciou. Doma som zistil, že celé peripetie asi spôsobil vadný konektor na báze „B“. Pri hýbaní s káblom občas nefunguje. Treba však prekopať aj iné veci.
Veľmi dobre dnes lietal Ivan Svetlík ktorému kontroval Ľubo Ivan. Dobre lietal v druhej časti dňa aj Rasťo Stehlík, ktorého preskočil repreMiloš až v samotnom závere.
Stabilné výkony potvrdila prvá trojka. Mastili sme sa celý deň a bol to celkom zážitok. Škoda, že opäť neboli Liptáci. Mali dilemu, idzem, nejdzem, idzem, nejdzem… a môžu banovať.
Za mňa výborná súťaž v nadpriemerne dobrých „súťažných“ podmienkach.
Výsledky tu:
Priebežné poradie seriálu tu:

 

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/07/IMG_20220702_175744-481x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/07/IMG_20220702_175744-151x113.jpgLacoAkcie, súťažeF3FDnes sa uskutočnila ďalšia seriálová súťaž a to v poradí už štvrtá (s číslom #3) na severnom kopci na Bezovci. Podmienky boli ešte lepšie ako v predpovedi. Vietor fúkal stabilne okolo 9m/s s nárazmi od 6 do 12m/s. Takmer žiadne turbulencie a o kvalite vzduchu napovedajú aj dosiahnuté časy...Svahové lietanie