Včera som viezol do Poľska jeden model a ten bolo treba hneď odskúšať. Fúkalo to zrovna na hranu bájneho Jeziorska. 
Ráno som vstával o tretej, o pol štvrtej som vyrazil. Domovská kafetéria bola ešte v  skorej rannej hodine zatvorená a tak som sa zastavil na diaľničnej čerpačke nad Trenčínom – Zamarovce. Tam som zistil, že peniaze zostali doma a tak sa konala pri Nemšovej otočka domov. Druhý krát som vyrazil o pol piatej smer Tychy. Česi na colniciach vyrábajú kolóny a tak som musel ísť cez Skalité – Zwardoň. Pred Žilinou som si nastavoval navigáciu a tak som zabudol odbočiť na Žilinu, Čadcu a absolvoval som skratku cez Žilinu – Juh… Keď sa darí, tak sa darí. Napriek sklzu som k Marcinovi dorazil tesne po siedmej čo bol dohodnutý čas prekročený o 8 minút. Doložili sme batožinu a vyrazili smer svah.
Po príchode na miesto činu skošil s FS6 a ja s bielym otloukánkom. Potom si Marcin vyskúšal Predátora ešte s mojou vysielačkou a keďže mu zvedavosť nedala, nainštaloval si vlastný prijímač a šlo sa ladiť. Prvý krát som na vlastné bulvy videl ako sa menia vlastnosti modelu počas pár štartov. Ja som ho mal naladený na naše kopce a môj štýl lietania a Marcin si ho ladil na lietanie nad vodou. Počas asi piatich  štartov sa zmenou výchyliek a vytunením mixov model priblížil jeho požiadavkám.
Čo sa týka lietania na Jeziorsku, vietor nám dovolil lietať od 2,8kg do 3,2kg. Ja som s tréningom veľmi spokojný, lebo som okúsil nový svah a tiež som si trošku potunil nastavenie modelu. Tréningu sa ešte zúčastnil Pawel Borkowicz a miestny matador Janek Gabrisiak. Tomu sa raz podarilo šťastne zavŕtať jeho Respect EVO pod hranu. Pawel mu ho nepoškodené priniesol späť. 
Po lietaní sme navštívili miestnu rybáreň a potom už nasledovala cesta domov. Cestou domov sa mi tiež podarila jedna skratka, keď som na diaľnici v Bialsku zabudol odbočiť na Skalité a valil som si to na Ostravu. Najbližšia odbočka bola cca o 28km, kde som šiel cez neskutočné kopanice smerom na Wislu, Istebnu na Zwardoň. Cesty samá serpentína a šírka, že by sa dvaja cyklisti mali problém vyhnúť. Ale dal som to a o 23:15 som si pozrel záznam kvalifikácie F1 v Mexiku. Zaspal som. Ráno som si to pozrel znova. 
Konec hlášení.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/10/16.53.01-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/10/16.53.01-200x113.jpgLacoF3FNajnovšieVčera som viezol do Poľska jeden model a ten bolo treba hneď odskúšať. Fúkalo to zrovna na hranu bájneho Jeziorska. Ráno som vstával o tretej, o pol štvrtej som vyrazil. Domovská kafetéria bola ešte v  skorej rannej hodine zatvorená a tak som sa zastavil na diaľničnej čerpačke nad Trenčínom -...Svahové lietanie