Konečne Covid automat vypustil dôchodcov z Bratislavy a nemusel som Ostrý vrch otvárať sám.
Predpoveď počasia ma opäť donútila zmiznúť z práce o niečo skôr. Nemohol som si nechať ujsť bombovanie na najlepšom efkárskom svahu na Slovensku. Prešporáci v zložení najlepší F3F pilot na Slovensku a druhý najlepší pilot v Pétržke dorazili o niečo skôr a už z diaľky som videl poletovať Hordena. Mládenci už mali osadené kamery na bázach a tie veselo pípali. Po príchode som obom poprial všetko dobré v Novom roku, bo sme sa ešte nevideli a odovzdal som im Mikulášsky balíček. Zložil som model a o pár minút som bol na rade. Ostrý opäť nesklamal. Vietor 6-7m/s a kolmý náfuk produkovali časy okolo 40. Fero celý deň prevetrával Wasabi a na posledný let si hodil aj Hordena, bo si musí zvykať na horšie, keďže mi po letovom dni Wasabi vrátil. Nenútil som ich, ale asi si nechceli ďalej zvykať na riadenú strelu… Luděk radšej s chrenom nelietal, keď videl ako to fičí. Predsa len na to treba gule. Luděk dnes trénoval pristátia a pri jednom vydarenom sa mu podarilo objaviť za horizontom sneh. Nastala guľovačka. Teda Fero jednu guľu urobil a pri tom si spomínal ako v minulom storočí lyžoval.
O pol piatej podľa predpovede prišla zmena, vietor sa stočil od severu a rozprávkovému dňu bol koniec. Parádne sme si potrénovali, po polroku pokecali a poohovárali tých čo tam neboli.

Bola to pjekná štace. Konec fikciám, konec hlášení.

A možno bude aj video.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2021/04/IMG_20210423_135940-613x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2021/04/IMG_20210423_135940-192x113.jpgLacoF3FNajnovšieKonečne Covid automat vypustil dôchodcov z Bratislavy a nemusel som Ostrý vrch otvárať sám.Predpoveď počasia ma opäť donútila zmiznúť z práce o niečo skôr. Nemohol som si nechať ujsť bombovanie na najlepšom efkárskom svahu na Slovensku. Prešporáci v zložení najlepší F3F pilot na Slovensku a druhý najlepší pilot v...Svahové lietanie