Na Bahne som tento rok vlastne ani nemal byť, lebo v tomto termíne som mal za náš klub organizovať seriálovú súťaž MaSr F3F. Počasie ale chcelo inak a tak som sa v piatok večer pobalil a v sobotu o 8:20 vyrazil na Moravu. Cesty boli prázdne a čo zavadzalo som predbehol a tak som 134km zdolal za hodinu a 40 minút.
Podľa predpovede malo byť hnusné teplo a tak aj bolo. Teplo odradilo aj divákov, lebo za 10 rokov čo tam jazdím to bola jedna z najslabších účastí. Modelárov a modelov bolo dostatok ako po iné roky a tak si skalní diváci mohli prísť na svoje.
Za našu skupinu sa akcie zúčastnilo 10 pilotov, jeden vodič pozemnej techniky a zabezpečovací personál. V sobotu vystúpenie odlietalo všetkých 10 pilotov, v nedeľu som neodštartoval ja pre problémy s motorom. Obe naše vystúpenia mali úspech u divákov a ohlas bol tradične veľmi dobrý. Keďže boli iba malé poškodenia so soboty tak sa dá povedať že vystúpenia boli bezproblémové a problémy neboli ani s pyrotechnikou. My ako skupina sme sa dobre bavili tak počas dňa ako aj cez dlhé letné večery. Ozzy nám hral na všetkom čo mu prišlo pod ruky a ráno bol tradičný fujarkový budíček.
Až na to teplo v sobotu to bola pěkná štace.



Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2018/08/DSC_0583-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2018/08/DSC_0583-170x113.jpgLacoAkcie, súťažeWWI - akcieNa Bahne som tento rok vlastne ani nemal byť, lebo v tomto termíne som mal za náš klub organizovať seriálovú súťaž MaSr F3F. Počasie ale chcelo inak a tak som sa v piatok večer pobalil a v sobotu o 8:20 vyrazil na Moravu. Cesty boli prázdne a čo zavadzalo...Svahové lietanie