Predpoveď na dnes bola ešte pred týždňom bombastická, ale každým dňom predpovedači uberali vietor až to dopadlo tak ako to dopadlo.
Na kopec sme vyliezli okolo dvanástej. To už tam bol Miloš a repreMiloš, Juri a Dráčik. Po mne ešte došiel Lubo Ivan. A Aby nás nebolo málo, svah obliehali piati padáčkari, ku ktorým sa postupne nabaľovali ďalší aby skončili okolo pätnástej na čísle 8. No naparádu. Aspoň že slniečko hneď ráno zahnalo všetky mráčky a teplota vyliezla cez 15°C. Spočiatku fúkal silný vietor cca 3,5m/s ktorý postupne silnel na 5 a v nárazoch aj do 8. Ako je na Lysici tipické chodili aj bubliny a pokiaľ niekto kúpil bola to celkom paráda, teda nebyť tých stoporených kapesníkov na lanách čo povievali na kopci.
Dnes mal záletový deň repreMiloš, ktorý prvý krát v živote letel s eFkom a bol z neho nadšený. Jeho nový Orden letel na prvú šupu a Miloš si to užíval. Jóó orchideje skončia zapadané prachom v pivnici.
Ďalšie krídla Ordena zalietal aj  Lubo, ale aj my čo sme mali staré ošúchané modely sme si tiež pekne poškitali.
Pre úplnosť ešte dodám, že paščekári Fero, Luděk a Ivan testovali kamerové pípače na turbulátore a tiež si pekne polietali na bomby. Údajne sa lietalo aj na Liptove, ale nemám to overené z dvoch nezávislých zdrojov, takže to môže byť fejk.

Toš tak.

Viac fotiek nemám a video strihať nebudem aby ste sa nám nesmiali… :mrgreen:

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2019/03/IMG-20190317-WA0006-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2019/03/IMG-20190317-WA0006-200x113.jpgLacoF3FNajnovšiePredpoveď na dnes bola ešte pred týždňom bombastická, ale každým dňom predpovedači uberali vietor až to dopadlo tak ako to dopadlo. Na kopec sme vyliezli okolo dvanástej. To už tam bol Miloš a repreMiloš, Juri a Dráčik. Po mne ešte došiel Lubo Ivan. A Aby nás nebolo málo, svah obliehali...Svahové lietanie