Na dnes bola predpoveď J-JV 7-12m/s a teplúčko do 5°C. Predpoveď naplnená.
Na kopec som sa dostavil pred  pol jedenástou a to tam už lietal Miro Kocmunda a Luděk skladal hybrida. Ako posledný sa dostavil Lubo, čo sa vyhráža, že tento rok začne súťažiť. 
Spočiatku to fúkalo mierne sprava a tak to fungovalo ako na Turbulátore. Chvíľu dobre, chvíľu trápenie. Smer sa postupne stáčal správnym smerom a už pred druhou sa lietalo dobre. Luděk spočiatku lietal naložený na 4kg, ja som dal prvý let s modrým 3,4kg a s otloukánkom 3,6kg. Na druhý let s modrým som doložil na 3,9kg, ale kým som sa dostal na rad tak vietor mierne utíchol a vysypal som na 3,4kg a keďže sa mi to už potom nechcelo meniť tak som tak lietal až do konca. Keď fúklo viac, tak som zobral naloženého otloukánka.
Lubo si opäť raz nedal pozor pri pristávaní a nechal sa spláchnuť k ceste. Odniesla si to polovička výškovky. Ako druhý sa vyradil z boja Miro, lebo mu praskla už opravovaná spojka a za letu to robilo divy. Po štrnástej sme sa točili už iba my s Luďkom. O šestnástej už sme toho mali po krk a unavený sme sa pobrali rozoberať.
No čo vám poviem, nebol to Ostrý, ale trénovať treba aj na nepríjemných kopcoch, bo podaktorí trénujú iba na somárskych lúčkach a za teploty nad 14°C, iní pri správnej vlhkosti trávy a potom sa nestačia diviť. Život je pes a iný už nebude.
Turbulátor otvorený, konec hlášení.

PS: dostal som 5 darčekov.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/02/IMG_20220213_110423-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/02/IMG_20220213_110423-200x113.jpgLacoF3FNajnovšieNa dnes bola predpoveď J-JV 7-12m/s a teplúčko do 5°C. Predpoveď naplnená.Na kopec som sa dostavil pred  pol jedenástou a to tam už lietal Miro Kocmunda a Luděk skladal hybrida. Ako posledný sa dostavil Lubo, čo sa vyhráža, že tento rok začne súťažiť. Spočiatku to fúkalo mierne sprava a tak...Svahové lietanie