V nedeľu sa konala prvá tohtoročná súťaž seriálu MaSR na bájnom Gugli.
Predpoveď už týždeň vopred neveštila nič dobré. Vo štvrtok som si myslel, že to Robo odpíska, ale ten to odložil na piatok ráno. Vtedy podľahol obrázku z SHMU a zavelil na útok na bájny v nedeľu ráno. Všetky predpovedače udávali všehosmerový vietor 1-2m/s iba SHMU dávalo nádej na 4 kolá a 25 opráv.
Ja som svoje definitívne nie dal Robovi v sobotu a z jeho OK som cítil, že ho to hnevá. V nedeľu ráno som sa zobudil okolo štvrtej a rozmýšľal som, že vyrazím aspoň pípať. Moje druhé ja sa s prvým prelo asi 20 minút až kým definitívne nevyhralo moje druhé ja a výlet odpískalo. Tak som aspoň čo to porobil v dielni a stihol som odpáliť zdroj v kontroleri na CNC frézke.
Zostalo jedenásť statočných ktorí verili a dostavili sa na brífing. To už na Gúgli dulo 2,5m/s od juhu a nádeje stúpali. Na SHMU ale bola pri smere vetra rozsypaná ryža a to neveštilo nič dobré. O chvíľu už nefúkalo a vánok sa otočil od severu. Robo našťastie napiekol koláčiky, napálil Barack pálinku a tak udržiaval na kopci dobrú náladu. Akcia to bola dobrá, iba že pôvodne sa malo aj súťažiť. Rudy vyhlásil, že súťaž bola dobrá, lebo on si polietal viac ako na tréningu. Asi neporozumel slovu súťaž… Ako prvý to vzdal Marian Kocúr džej ár a odcestoval na západ. Veriaci verili a čakali až do konca. A keďže nikto nič nerozbil urobili aspoň spoločnú fotku. Bájny kopec opäť sklamal a výrok, že na bájny prídeš, hodíš a nič neriešiš opäť nevyšiel. Pozitívum? Niektorí mládenci sa stretli tento rok po prvý krát a mohli sebe družne podebatiť.
Škoda, že Robo podľahol nádeji z SHMU a zahodil takto náhradný termín. Možno by to vyšlo…
Viac informácií kvôli embargu nemám a tak končím hlášení.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/05/gudelmasr2022-481x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/05/gudelmasr2022-151x113.jpgLacoAkcie, súťažeF3FV nedeľu sa konala prvá tohtoročná súťaž seriálu MaSR na bájnom Gugli.Predpoveď už týždeň vopred neveštila nič dobré. Vo štvrtok som si myslel, že to Robo odpíska, ale ten to odložil na piatok ráno. Vtedy podľahol obrázku z SHMU a zavelil na útok na bájny v nedeľu ráno. Všetky...Svahové lietanie