Preddpoveď bola jasná už na desať-dňovke a po celý čas sa to nemenilo. Jasný útok na Ostrý vrch.
Obvolal či napísal som viacerým, ale zišlo sa nás len 6 statočných (Laco, Fero, Luděk, Miro, Jury a Dráčik). Vietor 8-12m/s, v priemere 10° sprava. Sem tam termička, ale stále podmienky na bomby. Včera si mohol užiť každý rýchlostného lietania do sýta a niektorí si došli pre svoj rýchlostný limit.
Ja som prišiel o niečo skôr, postavil som hlavný stožiar pre meranie vetra a odlietal som 3 štarty v super podmienkach. Keď začali prichádzať ďalší účastníci bombovačky tak som nainštaloval kamery a mohlo sa trénovať na plné gule. Väčšiu časť dňa bolo pod mrakom, ale užili sme si aj slnka a v závetrí bola totálna idylka v prírode. Teplota bola okolo 20°C a tak opäť prišlo aj na bundy, bo severní vítr je krutý. Okolo jednej PM som vytiahol gril a klobásy a pokial mládenci lámali rekordy ja som sa vyhrieval pri grile. Malo dôjsť aj na kávu, ale moja zbrusu nová Tesco nádoba na kávu praskla a tak káva nebola. Na budúce už bude opäť nerezový hrnček. Rokmi overené, že nepraskne.
Po obednej prestávke sa pokračovalo v bombovaní až do pol šiestej. Počas balenia kamier ešte niektorí polietali, ale vietor už klesol pod 3 kilá. Celý deň fúkalo na 3,9-4,2kg. Super podmienky. 
Po ukončení lietania sme sa ja, Fero, Luděk a Miro vybrali na vyhodnotenie na Salaš pri Kunovskej priehrade.
Bombová štace, tí čo môžu banovať vedia ktorí sú to…

Videá na bomby budú, materiálu mám dostatok…

 

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/07/IMG_20220710_170350-535x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/07/IMG_20220710_170350-168x113.jpgLacoF3FNajnovšiePreddpoveď bola jasná už na desať-dňovke a po celý čas sa to nemenilo. Jasný útok na Ostrý vrch.Obvolal či napísal som viacerým, ale zišlo sa nás len 6 statočných (Laco, Fero, Luděk, Miro, Jury a Dráčik). Vietor 8-12m/s, v priemere 10° sprava. Sem tam termička, ale stále podmienky na...Svahové lietanie