Luděk bol na dnešný tréning nažhavený už niekoľko dní. Ja som ešte ráno nevedel či pôjdem, ale v práci sme minuli materiál a dokúpiť nebolo kde, lebo sviatok, tak bolo rozhodnuté. Po obetnej prestávke som šiel nakladať modely. Na kopec som dorazil okolo trinástej a mládenci z hlavnej dediny už tam zarezávali. Menovite Miro, Fero, Luděk a naplavenina Ľuboslav. Rýchlo som naložil Predátora na 4 kilá a poďho na prvé miesto poradovníka. Fúkalo okolo 8m/s a někdy i více. Vietor bol dosť rozrotorovaný a tak chvíľu nosilo, chvíľu nie. To sa ale postupom času lepšilo.
Luděk vytiahol leštenku #3, ale pred tým si to ešte nacvičil s otloukánkami. Miro sa očividne zlepšuje a chystá sa zaútočiť na vyššie priečky. Ešte to chce doladiť agresívnejší štýl a pôjde to.
Lietali sme do osemnástej kedy ešte veselo dulo, ale hlad je sviňa. Mládenci šli na Kunovskú a ja do mama hotelu.
Pjekná štace a dobrá príprava na sobotnú Haldu v Laziskach Górnych. Súťaž Kamil preložil, lebo sa mu neľúbil smer vetra v okolí Jeleniej Góry, ale trénovať sa musí a tak pôjdem s Marcinom otestovať kamery.

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/09/IMG_20220901_175205-481x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2022/09/IMG_20220901_175205-151x113.jpgLacoF3FNajnovšieLuděk bol na dnešný tréning nažhavený už niekoľko dní. Ja som ešte ráno nevedel či pôjdem, ale v práci sme minuli materiál a dokúpiť nebolo kde, lebo sviatok, tak bolo rozhodnuté. Po obetnej prestávke som šiel nakladať modely. Na kopec som dorazil okolo trinástej a mládenci z hlavnej dediny...Svahové lietanie