Prvú tohtoročnú súťaž seriálu Slovenský pohár F3F 2023 usporiadal na ďalekom východe Robert. Na výber veľa nemal a tak podľa daných poveternostných podmienok to vyšlo na nedeľu na svahu nad Chmeľovom. Z organizačného hľadiska bola súťaž zorganizovaná dobre. Mládenci na bázach si užili severného vetra do sýtosti a pri rozhodcovskom stolíku Roba striedal člen predsedníctva RC letky Dodo Kešelák.
Súťaž sa začala až popoludní, lebo zrána popŕchalo a čakalo sa na smer vetra. Za premenlivých podmienok sa do 19tej hodiny odlietalo 14 kôl. Predĺženie doby lietania boli odhlasované „väčšinou“ na brífingu pred osemnástou hodinou. Bohovia kopca si opäť vybrali vyvolených a nenávidených. Ferko by vedel vyprávať. Skončil na 7 mieste so stratou takmer 1500 bodov na prvého.
Podaktorí by si chceli urobiť z pravidiel trhací kalendár a nedbali by po každom druhom kole brífingom predlžovať súťaž. Pritom si asi neuvedomovali, že sa im Robo každým kolom vzďaľuje a v konečnom prepočte ich to bude stáť body. Argument, že chceme si „zalietať“ na súťaži mi akosi nesedí. Veru nie… „Zalietať si“ sa chodí v týždni na tréningové svahy. V zápale vlastného „ja“ si neuvedomujú, že niekto má pred sebou 5-6 hodín jazdy domov. Ja som dorazil domov o 0:45, lebo som si unavený musel zdriemnuť na odpočívadle a Prešporáci prišli domov ešte neskôr.
Dokonáno jest. Slava šťastným, česť porazeným.

Výsledky: 

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2023/05/IMG_20230430_092602-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2023/05/IMG_20230430_092602-200x113.jpgLacoAkcie, súťažeF3FPrvú tohtoročnú súťaž seriálu Slovenský pohár F3F 2023 usporiadal na ďalekom východe Robert. Na výber veľa nemal a tak podľa daných poveternostných podmienok to vyšlo na nedeľu na svahu nad Chmeľovom. Z organizačného hľadiska bola súťaž zorganizovaná dobre. Mládenci na bázach si užili severného vetra do sýtosti a pri...Svahové lietanie