Dnes sa odlietala v poradí štvrtá súťaž záhoráckeho seriálu.
Predpoveď počasia bola príliš ideálna na to aby sa naplnila. Slnko a veľké teplo spôsobili prehriatie ovzdušia a tak z vetra 6-12m/s bolo nakoniec 4-5m/s v nárazoch do 7.)
Súťaže sa zúčastnilo 12 pilotov z toho traja Rakúšania a jeden Čech. Panicom na Turbulátore bol Radek Plch z ČR. Ten počas súťaže dozrieval ako dobré víno a s pribúdajúcimi kolami získaval správnu dráhu na lietanie a istotu na páčkach. To ako sa na Turbe má nakladať nám ukázal najlepší slovenský pilot z hlavnej dediny Fero Ruisl, no a keďže tu má natrénované asi najviac zo všetkých nebolo od začiatku pochýb zač je toho loket.. Vyhral s obrovským náskokom.  Mne sa ušla druhá priečka a Radek bol tretí. Nedarilo sa Rakušákom. Volker Niemeyer skončil posledný bo sa mu minuli všetky výškovky na FS, Hannes skončil predposledný, lebo nemal šťastie na správny balast a keď náhodou tak urobil chybu či sekol. Alfred skončil deviaty lebo lietal ľahký. Ivan Svetlík skončil štvrtý a to bola slabá náplasť na to koľko si odsedel na bázach, repreMilošove kazenie bublín stačilo na piate miesto, Rasťo Stehlík zaletel najrýchlejší let, ale strašne veľa kazil a tak bol po práve potrestaný šiestym miestom. Luděk Navarčík nemal dnes svoj deň a ktovie kde bol mysľou keď nakladal… Lubo Nagy mal zopár svetlích momentov čo mu vynieslo 8 miesto, progres tu je. Miro Kocmunda nie a nie preskočiť svoj tieň – 10 miesto.
Posedenie na kolibe Senica bolo super, bo super partia.
Konec Hlášení. Jo a Radek bol aj s pani Kolombovou. Bonzovat se nemá, hlásit se to musí.

Celkové výsledky:

Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2023/07/IMG_20230715_173918-640x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2023/07/IMG_20230715_173918-200x113.jpgLacoAkcie, súťažeF3FDnes sa odlietala v poradí štvrtá súťaž záhoráckeho seriálu.Predpoveď počasia bola príliš ideálna na to aby sa naplnila. Slnko a veľké teplo spôsobili prehriatie ovzdušia a tak z vetra 6-12m/s bolo nakoniec 4-5m/s v nárazoch do 7.)Súťaže sa zúčastnilo 12 pilotov z toho traja Rakúšania a jeden Čech. Panicom...Svahové lietanie