Tento rok našu skupinu na ako prvú akciu vietor privial do Přibyslavy pri Havlíčkovom Brode.
Účasť bola celkom hojná, dorazilo celkom 11 pilotov s príslušenstvom. Krst ohňom si prešiel nový člen skupiny Adam Krepčík ktorý to mal z domova iba na skok, necelých 30km. Prískočné zatiaľ nebolo, ale na dajakej dvojdňovke ho priškrípneme  :lol:
Ja som po dvoch rokoch rozbehal motor na Čihákovi, ale zatiaľ stále nie je po zábehu v dobrej kondícii. Chýba trošku výkon, ale na kolečkovanie s cirkusom to stačilo. Naše vystúpenie bolo vcelku vydarené, pyro búchalo excelentne, kolízie za letu žiadne a bolo iba trošku problémov pri pristávaní na nemodelárskej ploche za turbulentného silného vetra. Žiadne väčšie škody na modeloch nie sú napriek zopár kotrmelcom. K plynulosti vystúpenie prispeli nové vysielačky, ktoré nás spojili s vežou, usporiadateľmi a odposluch sme mali aj na pilotov dospelých lietadiel.
Takže pohoda klídek tabáček a hor sa na ďalšiu akciu v Rokytnici nad Rokytnou 20.5. na ktorú by som rád šiel, ale bohužiaľ budem mať povinnosti u nás na súťaži F3F.


Laco

More Posts - Website

Follow Me:
Google PlusYouTube

https://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2017/05/DSC_5694-542x361.jpghttps://www.elektromodely.sk/wp-content/uploads/2017/05/DSC_5694-170x113.jpgLacoWWI - akcieTento rok našu skupinu na ako prvú akciu vietor privial do Přibyslavy pri Havlíčkovom Brode. Účasť bola celkom hojná, dorazilo celkom 11 pilotov s príslušenstvom. Krst ohňom si prešiel nový člen skupiny Adam Krepčík ktorý to mal z domova iba na skok, necelých 30km. Prískočné zatiaľ nebolo, ale na dajakej dvojdňovke...Svahové lietanie